Prime T RSP

  • Sale
  • Regular price Lek 4,500.00


Prime T eshte nje suplement dietik qe suporton naturalisht rritjen e testosteronit, ndihmon ne balancim e estrogjenit dhe ndihmon ne shtimin e mases muskulare.

Perdorimi:Merrni 4 kapsula me stomakun bosh 30-60min perpara gjumit.                                     Per rezultate maksimale kombinojeni me nje diet ushqimore dhe                                 program stervitor.