Pro Shake QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 400.00


Pro Shake

Pro shake eshte nje perzierje protein whey dhe casein.  Nuk permban sheqerna te te perta gje qe e ben lehtesisht te tretshem dhe miqesor ndaj stomakut. Gjithashtu permban 9gr BCAA  nga burime natyrore per 500 ml.