Whey Gold Standard Optimum Nutrition

  • Sale
  • Lek 5,900.00
  • Regular price


 100% Whey Gold Standart-  Whey Protein e Izoluar  eshte  forma më e pastër e proteinës së hirrës që aktualisht ekziston, janë të kushtueshme për tu përdorur, por norma mes proteinave më të mira që mund të blejnë paratë. Kjo është arsyeja pse ata janë përbërësi i parë që lexoni në etiketën Gold Standard 100% Whey. Duke përdorur WPI si përbërësin primar së bashku me proteina ultra-filtruese të proteinave të hirrës Whey Protein e Perqendruar (WPP), whey eshte  në gjendje të mbushe  24 gram proteina në çdo shërbim për të mbështetur nevojat për ndërtimin e muskujve pas trajnimit.Ndihmon ne mirembajtje dhe rigjenerim te muskujve pas stervitjes.

Perdorimi: Perzieni nje luge (30gr) me 250 ml uje direkt pas stervitjes.