Zinc QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 1,500.00


Zinku eshte nje element qe ndodhet ne sasi te vogel por nje antioksidues I shkelqyer qe merr pjese ne shume reaksione, dhe kontribon ne funksionimin normal te sistemit imunitar

Perdorimi

Merni nje kapsule ne dite gjate nje vakti